Preselili smo se!

Naša nova adresa je Oreškovićeva 8J.

Ladoma Elektronika

Ako imate pitanje, trebate podršku, smjernice ili samo više informacija o proizvodu, narudžbi ili online alatu - tu smo da vam pomognemo.

Poluvodiči

Farnell ima sveobuhvatni asortiman poluvodičkih komponenata vodećih svjetskih proizvođača: Texas Instruments, Analog Devices, ST Microelectronics, Linear Technology, Microchip...

Pasivne Komponente

Pronađite veliki raspon pasivnih komponenti, uključujući kondenzatore, EMC / RFI supresiju, filtre, induktore, potenciometre, trimere, otpornike i reostate. Raspolažemo širokim rasponom uređaja od najvećih svjetskih proizvođača.

Konektori i kabeli

Konektori, industrijski konektori, pc konektori i drugi priključci vodećih proizvođača, na lageru i spremni za isporuku danas.

Kontrola i mjerenje

Ispitna, mjerna i inspekcijska oprema, kao što su osciloskopi, široko se koriste u svim fazama proizvodnje od projektiranja do marketinga, kao i od strane inženjera za održavanje koji rade na terenu.

Releji i prekidači

Sigurnosni releji, releji snage, reed releji i druge relejne komponente od vodećih proizvođača.

Razvojne ploče, alati za procjenu

Farnell ima ogromnu zalihu poluvodičkih alata, od vodećih proizvođača u skladištu koji se mogu isporučiti besplatno već sljedeći dan.